Fier coaching en training

COACHING

 

Fier (bijvoeglijk naamwoord; fierder, fierst)

 

1. met regelrechte trots 2. doortastend, moedig, vrijmoedig  3. zelfbewust, bloeiend  4. kaarsrecht, glorieus.

 

Coaching is een effectief middel om het probleemoplossend vermogen te verhogen als vertrouwde oplossingen niet meer blijken te werken. Wanneer aangeleerde gewoontes, routines, sleur, angst of onzekerheid in de weg zitten, biedt coaching vernieuwende inzichten.

Deze blokkerende factoren kunnen jou als individu in de weg zitten, maar ook een team kan hier last van hebben. Fier verzorgt zowel individuele als teamcoaching om het volledige potentieel weer te leren benutten.

 

Teamcoaching

Samen inventariseren we de wensen en behoeften binnen het team. Op basis daarvan stellen we een programma op maat samen. We gebruiken hierbij verschillende methodieken en gaan hier binnen het team mee aan de slag. In een ongedwongen sfeer, met een dosis humor en directheid vergroten we de verbinding binnen het team met als uiteindelijk doel betere prestaties/omzet.

Wanneer het team al goed functioneert, wil je dit natuurlijk graag zo houden. Om dit te bereiken is het interessant samen met het team aan de slag te gaan onder begeleiding van een teamcoach. Hiermee vergroot je de betrokkenheid van de medewerkers en daarnaast verbeter je het teamresultaat. Dit maakt het een investering die zichzelf terugbetaalt

Met een nieuw team aan de slag gaan vraagt om een heel andere manier van coaching. Start jij binnenkort met een nieuw team dan bieden wij een dagprogramma aan waarmee het team elkaars kwaliteiten en valkuilen leert kennen. Een belangrijke manier van kennismaking die in de toekomst de samenwerking zichtbaar versterkt. Samen creëren we een vliegende start voor jouw team.

 

Individuele coaching

In alle hectiek van de dag vergeet je soms je eigen koers te bepalen. Je bent druk met je gezin, vrienden, je werk en je draait je leven volgens een vaste routine. Coaching is een effectief middel om het probleemoplossend vermogen te verhogen als vertrouwde oplossingen niet meer blijken te werken en aangeleerde gewoontes, routines of sleur, angst of onzekerheid in de weg zitten.

Bij coaching staan de volgende drie vragen centraal:

Wie ben ik? – Wat kan ik? – Wat wil ik?

Samen gaan we de coachvraag formuleren en uiteindelijk zorgen we ervoor dat je deze kunt beantwoorden. Wij hebben hierbij niet de taak je te adviseren over keuzes. We willen juist bijdragen aan het sterker maken van je eigen ik, waardoor je weer je pad kan gaan bewandelen in goede samenhang met je privé- en werkleven.

 

(Commerciële)vaardigheidstraining

FIER verzorgt trainingen op diverse thema’s zoals feedback geven en ontvangen, non-verbale en verbale communicatie en klantgerichtheid. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende trainingen.

 

Contact

Wil je meer uit jezelf of uit je team halen, neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te verkennen.

Jorrit Oosterbroek        06-83232721

Femke Willems             06-52498568

info@fier.sitework.link

FIER Coaching en Training

 

     Fier op wat je hebt bereikt, vier jij het leven!