Fier coaching en training

OVER ONS

Mijn naam is Jorrit Oosterbroek.

Tijdens mijn loopbaan heb ik veel mensen gecoacht en begeleid om verschillende zaken in hun leven weer op orde te krijgen. Ik merk dat ik hier ontzettend veel voldoening uithaal. Ik vind het leuk om het beste uit mensen naar boven te brengen. Mensen zich bewust laten worden van hun kwaliteiten en ze inzicht geven in hun talent is een fantastisch traject. Het geeft veel energie als dit ertoe leidt dat mensen weer goed in hun vel zitten en hun eigen koers weer kunnen en durven te bepalen. Daarom ben ik samen met Femke Willems FIER gestart.

Mijn aanpak bij teamcoaching begint bij het inventariseren. Welke mensen zitten er in het team? Hoe functioneert het team en wat zijn ieders kwaliteiten en valkuilen? Door hier aandacht aan te schenken kan iedereen vanuit zijn eigen kracht een bijdrage leveren aan het teamresultaat, wat tot betere teamprestaties leidt. Daarnaast zorgen vooral het begrip en de verbinding die onderling ontstaan voor meer waardering voor elkaar.

Met jezelf aan de slag gaan en begeleid worden door een coach is een cadeau aan jezelf. Het draagt ertoe bij dat je echt FIER op jezelf of op jouw team bent. Wil je ook de beste versie van jezelf laten zien ongeacht de situatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

Hartelijke groet,

Jorrit

 

Mijn naam is Femke Willems.

Gedurende mijn carrière heb ik jarenlang met verschillende mensen in teams samengewerkt. De uitdaging blijft altijd de communicatie binnen teams. Deze is lang niet altijd optimaal, wat een negatief effect kan hebben op het teamresultaat. Ik vind het interessant om te kijken op welke manier ik het beste uit teams en uit ieder mens kan halen door ze op de juiste plek met de juiste taken aan het werk te zetten. Op deze manier groeien we samen verder.

Het mooiste van dit alles is dat ik hier nu mijn vak van heb kunnen maken en dat ik zowel in teamvorm als individueel mensen mag coachen. Ik zie het als een uitdaging om samen met iemand de beste versie van zichzelf te creëren.

Bij individuele coaching zoeken we samen naar wie je nu echt bent, wat je wil en wie je wil zijn. Soms zijn deze vragen door allerlei ruis moeilijk te beantwoorden. Drukte van alledag, je werk en overtuigingen vanuit je jeugd zijn voorbeelden waardoor je jezelf onnodig wegcijfert. Samen zorgen we ervoor dat jij jezelf hier weer in terug vindt.

Jezelf kunnen zijn in zowel je werk- als privéomgeving is één van de grootste cadeaus aan jezelf. Het klinkt zo makkelijk, maar het blijkt vaak toch ingewikkelder dan je denkt. Ik gun iedereen dit cadeau en ik kom dan ook graag met je in gesprek om dit bij jouzelf of jouw team te realiseren.

Hartelijke groet,

Femke

 

Mijn naam is Annick Versteeg

Ik studeer Communicatie aan de Hogeschool Inholland in Den Haag. Dit is een ontzettend creatieve opleiding waarbij ik veel in contact kom met de beroepspraktijk van creative business communicatie. Via mijn stage bij Femke Willems ben ik bij FIER terecht gekomen. Een ontzettend leuke uitdaging en een mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen binnen het vakgebied. Mijn interesse ligt in media en communicatie en de kracht hiervan. Deze interesse in combinatie met mijn gevoel en passie voor taal, hebben mij bij de communicatieafdeling van FIER gebracht.

Creatief, ambitieus en ondernemend. That’s me!

Hartelijke groet,

Annick

 

Erkenning:

 

 

FIER Coaching en Training