Fier coaching en training

REFERENTIES

De ervaringen van voorgangers geven een goed beeld van wat FIER voor jou kan betekenen. Het kan de aanvullende informatie zijn die jou over de streep trekt om de stap te nemen. Coaching biedt voor iedereen verschillende, vernieuwende inzichten. Wij zijn erg trots op wat wij bij onze klanten hebben bereikt.

 

Teamcoaching

Fontys

Bedrijf: Fontys Hogescholen toegepaste natuurwetenschappen, Eindhoven

Contactpersoon: Mayke Kuitenbrouwer, Eindhoven

Doelgroep: Studenten 17-22 jaar

FIER verzorgde de kick off van de projectweek voor onze studenten van TNW waarbij zij in multidisciplinaire teams (1e t/m 4e jaars van 2 verschillende opleidingen) aan een bedrijfscasus zouden werken. Doel was om elkaar snel te leren kennen en het stimuleren van een positieve groepsdynamiek, zodat zij een vliegende start konden maken. Het is geen gemakkelijke opgave om studenten in deze leeftijdscategorie (17-22 jaar) op hun gemak te stellen, zodanig dat ze zich openstellen en ‘echt’ contact met elkaar gaan leggen. FIER deed dit op voortreffelijke wijze! Zij creëerden in korte tijd een veilige omgeving waar verbinding en respect voor elkaar ontstonden.Dit vormde basis voor een goede teamspirit voor de rest van de week. Ook de docenten van de opleidingen waren positief verrast de studenten in zo’n korte tijd al zo open, actief en enthousiast te zien in een voor hen onbekende groep.

 

Teamcoaching

Bedrijf: Julia

Contactpersonen: Koen Colvoort & Edwin van Dijk

Doelgroep: Medewerkers Julia

Afbeeldingsresultaat voor julia bv LOGO

Goede en nuttige team dag gehad onder leiding van Jorrit en Femke van Fier coaching en training. We hebben mooie concrete afspraken gemaakt ter verdere verbetering van de onderlinge samenwerking. Door de diepgang van gesprekken zijn er ook verrassende nieuwe inzichten gekomen waar we mee verder kunnen. Zeker nu we zo hard zijn gegroeid het afgelopen jaar, kwam deze training op een welkom moment. Het helpt ons om met vertrouwen de volgende fase van ons bedrijf in te gaan. Jorrit en Femke hebben een goede sfeer neergezet met humor en schroomden niet direct te zijn in hun aanpak. We bevelen Fier coaching en training elk bedrijf aan.

 

Teamcoaching

Bedrijf: Navaio

Contactpersoon: Dhr. B. Uittenbogaard

Doelgroep: Werknemers Navaio

Femke en Jorrit hebben een dag voor ons team georganiseerd. Met name de professionaliteit, de doeltreffendheid en de goeie vertrouwde sfeer die ze neerzetten, maakt dat iedereen met een tevreden gevoel op deze dag      terugkijkt.
Dhr. B. Uittenbogaard – Directeur Navaio

 

Teamcoaching

Bedrijf: Tandheelkundig centrum Holten

Contactpersonen: Drs. Bregje de Bondt en Drs. Marieke Joosten

Doelgroep: Medewerkers orthodontie

We hebben een fijn team binnen onze praktijk, wat al langere tijd samenwerkt. In de dagelijkse praktijk is er beperkt tijd en ruimte om met elkaar in gesprek te komen en de verdieping in te gaan. We hebben Fier ingehuurd om voor ons een dag te organiseren waarbij we twee doelstellingen vooraf hadden bepaald. We wilden elkaar beter en op een andere manier leren kennen én vaardigheden ontwikkelen om feedback te geven en te ontvangen. Beiden bedoeld om de samenwerking te optimaliseren. In een prettige, vertrouwde sfeer is er veel besproken, waardoor het team elkaar nog beter aanvoelt, wat de teamprestaties goed zal doen. Jorrit en Femke speelden hier een doorslaggevende rol in, zij vragen goed door, waardoor allerlei zaken op tafel worden gelegd. We hebben het als een zeer leuke dag ervaren. De opzet was professioneel en werd met humor gebracht. De dag was zeer de moeite waard.

 

Individuele coaching

Naam: Nancy

Leeftijd: 41 jaar

Na 6 jaar thuis voor mijn 3 kinderen, wilde ik weten waar mijn ambities nog lagen in balans met mijn gezin. De coaching sessies die ik bij Femke heb gehad waren erg prettig. Femke creëert een veilige open sfeer. Zo voelde ik me vrij om alles te zeggen en dieper naar mijn gevoel te gaan dan ik zelf had verwacht. Ze stelde de juiste vragen, ze biedt andere werkvormen aan dan alleen praten en laat je vooral zelf nadenken over bepaalde zaken. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet en in september kan gaan beginnen met een nieuwe uitdaging waar mijn echte passie ligt. Bedankt Femke!

 

Individuele coaching

Naam: Jet Lohuis

Leeftijd: 21 jaar

De gesprekken met Jorrit waren erg prettig. Bij het eerste gesprek was er gelijk een goede klik en  Jorrit zorgt voor een prettige sfeer. Jorrit heeft mij heel erg geholpen om de communicatie tussen mijn vader en mij te verbeteren. Onze band is mede hierdoor sterk verbeterd.  Ook heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en sta ik nu steviger in de maatschappij dan voorheen. In totaal heb ik 5 gesprekken met Jorrit gehad. Na elke gesprek kreeg ik huiswerk mee. Dit werkt goed want hierdoor word je gedwongen in de tussenliggende periode ook met jezelf aan de slag te gaan. Ik wil Jorrit enorm bedanken voor de leuke en leerzame tijd. Ik kom zeker bij hem terug en ik kan Jorrit aan iedereen aanbevelen.

 

 

FIER Coaching en Training